ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

دومین روز عملیات تبادل اسرا؛ آغاز بازگشت ۳۵۰ اسیر یمنی به صنعاء

در دومین روز عملیات تبادل اسرا میان یمن و عربستان سعودی، امروز اسرای یمن با دو هواپیما به فرودگاه صنعاء منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر. در دومین روز عملیات گسترده تبادل اسرا، هواپیمای حامل اسرای یمنی در بند زندانهای سعودی، امروز (شنبه، ۱۵ آوریل)، وارد فرودگاه صنعاء شد. قرار است عربستان نیز میزبان هواپیمای اسرای سعودی باشد.

 

شبکه المسیره یمن با انتشار تصاویری از ورود نخستین هواپیمای حامل اسرای یمنی که از فرودگاه «أبها» در خمیس مشیط بلند شده به فرودگاه صنعاء خبر داد.

 

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته امور اسرای یمن، دقایقی پیش از فرود این هواپیما گفت که بیش از ۱۰۶ اسیر یمنی از فرودگاه أبها به صنعاء منتقل می‌شوند و تا ساعتی دیگر، ۱۵ اسیر سعودی، دو اسیر سودانی و دو نفر از نیروهای مزدور سعودی به عربستان تحویل داده خواهند شد.

 

پیشتر، «جسیکا موسان» مشاور رسانه ای کمیته بین المللی صلیب سرخ خبر داده بود که نخستین هواپیما از أبها در جنوب عربستان که حامل ۱۲۰ اسیر یمنی است، عازم صنعاء شده است.

 

خبرنگار شبکه المسیره، پس از فرود هواپیما در فرودگاه بین‌المللی صنعاء، گزارش داد که ۱۲۵ اسیر یمنی از فرودگاه أبها در میانه استقبال باشکوه مردم یمن به پایتخت یمن بازگشتند.

 

لحظاتی پس از فرود نخستین هواپیمای حامل اسرای یمنی در دومین روز تبادل اسرا میان یمن و ائتلاف سعودی، دومین هواپیمای حامل ۴۴ اسیر یمنی از مبدا «المخا» وارد فرودگاه صنعاء شد.

 

عبدالقادر المرتضی امروز، با انتشار اسامی ۳۵۰ یمنی اعلام کرد که این افراد در روز دوم تبادل از عربستان و ساحل غربی یمن به صنعاء منتقل می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار